Containere birou monobloc - modulare

Boxcontainer.S.r.l este un producator de renume in constructia de containere birou atat monobloc cat si modulare. Containerele birou sunt produse respectand normele ISO 9001/2008 prin care se ofera garantia calitatii materialelor folosite. Containerele tip birou pe care le vindem au preturi foarte mici aceste fiind produse in serie dar si la comanda cu diferite dimensiuni atipice oferite de client.

Toate containerele birou produse de firma noastra sunt confectionate din structuri metalice zincate profilate la rece, pereti din panouri sandwich cu o grosime de 40 mm pentru containerele birou monobloc si 60 mm pentru containerele birou modulare. Acoperisul containerele birou este realizat din tabla zincata dublu faltuita de 0.5mm, vata minerala, lonjeroane zincate, membrana izolatoare si pal melaminat de 16 mm culoare alba. Podeaua containerelor birou este alcatuita din tabla zincata cutata H12 de 0.5m, lonjeroane zincate profil C inchis, vata minerala C1 de 100 mm, pal hidrofugat de 19 mm si linoleum pentru trafic intens. Containerele birou monobloc si modulare pot fi alipite intre ele prin excluderea peretilor laterali rezultand un spatiu dublu sau triplu in functie de necesitatile fiecarui client in parte.


Boxcontainer.S.r.l asigura si transportul containerelor birou avand in dotare o flota proprie de autospeciale prevazute cu macara. Amplasarea containerelor birou se poate face in orice locatie fara a fi nevoie de o fundatie de beton.

Pentru orice informatii va rugam sa ne contactati pe e-mail: office[at]box-container.ro

container birou
container birou de locuit
containere birou
container birou santier