Containere sanitare - wc monobloc - modulare

Boxcontainer.S.r.l este un producator de renume in constructia de containere sanitare-wc atat monobloc cat si modulare. Containerele sanitare pot contine de cabine de dus complet echipate cu perdea sau usi individuale, instalatie electrica cu protectie impotriva umezelii, ferestre din geam termopan oscilobatant. La comanda putem sa producem orice container sanitar-wc cu diferite lungimi, latimi si inaltimi. Containerele sanitare mai pot contine: pisoare, chiuvete, boilere electrice, ventilatoare, oglinzi, sifoane in pardoseala, etc.

Toate containerele sanitare confectionate de Boxcontainer.S.r.l sunt alcatuite din structuri metalice zincate si profilate la rece,cu pereti din panouri sandwich cu o grosime de 40 mm pentru containerele sanitare - wc monobloc si 60 mm pentru containerele sanitare - wc modulare. Acoperisul la containerele sanitare - wc este realizat din tabla zincata dublu faltuita de 0.5mm, lonjeroane zincate, vata minerala C1 de 100 mm, membrana izolatoare si pal melaminat de 16 mm culoare alba. Podeaua containerelor sanitare - wc este alcatuita din tabla zincata cutata H12 de 0.5m, lonjeroane zincate profil C inchis, pal hidrofugat de 19 mm, vata minerala C1 de 100 mm si linoleum pentru trafic intens. Containerele sanitare - wc se pot amplasa in locatii dificile si sunt ideale pentru organizarile de santier.


Boxcontainer.S.r.l asigura si transportul containerelor sanitare - wc avand in dotare o flota proprie de autospeciale prevazute cu macara.

Pentru orice informatii va rugam sa ne contactati pe e-mail: office[at]box-container.ro

container sanitar
container wc
container dusuri
containere sanitare