Containere santier monobloc - modulare

Boxcontainer.S.r.l este un producator de renume in constructia de containere organizare santier atat monobloc cat si modulare. Containerele santier sunt produse respectand normele ISO 9001/2008 prin care se ofera garantia calitatii materialelor folosite cee ce le confera o durata lunga de viata. Containerele tip organizare santier pe care le vindem au preturi de producator aceste fiind produse in serie dar si la comanda cu diferite dimensiuni atipice oferite de client.

Toate containerele santier confectionate de Boxcontainer.S.r.l sunt alcatuite din structuri metalice zincate si profilate la rece,cu pereti din panouri sandwich umpluti cu spuma poliuretanica cu o grosime de 40 mm pentru containerele santier monobloc si 60 mm pentru containerele santier modulare. Acoperisul containerele organizare santier este realizat din tabla zincata dublu faltuita de 0.5mm, lonjeroane zincate, vata minerala C1 de 100 mm, membrana izolatoare si pal melaminat de 16 mm culoare alba. Podeaua containerelor santier este alcatuita din tabla zincata cutata H12 de 0.5m, lonjeroane zincate profil C inchis, pal hidrofugat de 19 mm, vata minerala C1 de 100 mm si linoleum pentru trafic intens. Containerele santier monobloc si containerele santier modulare pot fi unite intre ele prin excluderea peretilor laterali rezultand un spatiu dublu sau triplu in functie de necesitatile fiecarui client in parte.


Boxcontainer.S.r.l asigura si transportul containerelor santier avand in dotare o flota proprie de autospeciale prevazute cu macara. Amplasarea containerelor santier se poate face in orice locatie fara a fi nevoie de o fundatie de beton.

Pentru orice informatii va rugam sa ne contactati pe e-mail: office[at]box-container.ro

container santier
container organizare santier
containere santier
container santier birou